Bästa programvaruverktygen för radioautomation för din Windows-dator (2024)

Tidsbesparande programvara och hårdvarukompetens som hjälper 200 miljoner användare varje år. Guider dig med råd, nyheter och tips för att uppgradera ditt tekniska liv.

SAM Broadcaster Pro

Bästa programvaruverktygen för radioautomation för din Windows-dator (1)

SAM Broadcaster Pro är ett program för radioautomatisering av professionell kvalitet som ger dig möjlighet att skapa och köra din egen radiostation online.

Den stöder flera spelare och en kraftfull inbyggd ljudprocessor som förstärker ditt ljud. Du kan också dra nytta av en equalizer, stereo expander, multi-band processor, kompressor och limiter.

SAM Broadcaster Pro är kompatibel med alla större streaming-servrar, som StreamCast, Windows Media, Icecast, Live365 och Shoutcast. Det kan också integreras med webbplatser (HTML- och PHP-mallar ingår).

Ladda ner SAM Broadcaster Pro(gratis provperiod)

Radiorelaterad statistik sammanställs och visas i huvudfönstret i realtid. På det här sättet kan du ta reda på hur många personer som är inställda i varje ögonblick.

När det gäller lyssnare kan de kolla in sångnamnet, artisten, albumet, omslagskonsten och all annan relevant information på sina egna enheter.

Du kan ta sångförfrågningar och automatisera uppspelningen av dem, aktivera röstspårningsläge, redigera en låts kölista och ange regler för spellistans rotation. Den inbyggda kodaren erbjuder stöd för MP3, WAM, AAC + och Vorbis.

RadioDJ

Bästa programvaruverktygen för radioautomation för din Windows-dator (2)

RadioDJ är ett gratisanvändningsverktyg för radioautomatisering som finns tillgängligt för Windows-datorer. Inslaget i ett intuitivt gränssnitt kommer applikationen med avancerade funktioner för radioföretag.

För att kunna använda detta program måste du ha MariaDB eller MySQL installerad på din dator, tillsammans med en databas med låtar som skapats i MySQL. Det är möjligt att importera ljudspår från olika format, till exempel MP3, WAV och FLAC.

Användargränssnittet för RadioDJ kan anpassas helt och innehåller ett historikfönster. Den tillkännager nästa låt i huvudfönstret, en minut innan den ska spelas. Röstspårning stöds, tillsammans med anpassade sång- och jingelrotationer.

Ladda ner RadioDJ(fri)

Du kan skapa din egen spellista eller vända dig till den automatiska DJ-funktionen för att rotera spår efter kategori, underkategori och genre. För att säkerställa att samma spår inte spelas två gånger är det möjligt att definiera komplexa regler.

Dessutom har RadioDJ en avancerad schemaläggare för att ställa in ytterligare åtgärder för olika evenemang som radioprogram eller annonser. Det finns också en inbyggd webbläsare som hjälper dig att hitta artistinformation på webben, samt ett ljudprocessor-plugin för att förbättra ljudet.

RadioBOSS

Bästa programvaruverktygen för radioautomation för din Windows-dator (3)

RadioBOSS är en flerspråkig programvara för radioautomatisering, endast kompatibel med Windows. Den levereras med integrerat stöd för Internet-streaming, inklusive Icecast, Shoutcast och Windows Media.

Med den här applikationen kan du sätta ihop musikspellistor skräddarsydda för radiosändningar med ett intuitivt ljud bibliotek och avancerade funktioner som automatisk volymnormalisering, crossfade-effekter, tystningsklippning och tidsinställd tillkännagivanden.

Ladda ner RadioBOSS (gratis provperiod)

Genom att konfigurera rotationer kan du förhindra att samma låtar spelas upp mer än en gång. Det kan automatiskt ta bort gamla ljudposter och dela dem efter tidsintervall.

Kommersiella pauser kan enkelt skapas och tilldelas med en annonsplanerare. Det är möjligt att generera detaljerade rapporter om musikspår, använda mikrofon och linjär ingång för röstöverföring, skapa låtar och ställ in hur mycket volymen ska öka under annonser.

PlayIt Live

Bästa programvaruverktygen för radioautomation för din Windows-dator (4)

PlayIt Live är tillgängligt för Windows-användare och är en programvara för radioautomatisering som kan spela MP3-, WMA-, MP4- och WAV-ljudspår. Den har ett klassiskt kortläge samt en modern live-assistansvy som låter dig styra tre spelare.

Alla Windows-kompatibla ljudkort fungerar med detta program. Du kan lägga till spår med en enkel guide, trimma tystnad eller utforska jinglar och olika ljudeffekter med hjälp av QuickCarts. Men du kan inte spara uppspelningsmönster i filen så att du senare kan ladda dem och fortsätta där du slu*tade.

Ladda ner PlayIt Live (freemium)

Det är också möjligt att spela fjärrljudspår och ladda liveströmmar från webben, ställa in åtgärder för schemalagda händelser, blanda mikrofoningång och strömma till Shoutcast- eller Icecast-servrar med hjälp av plugins.

Under tiden stöder ljudprocessorns plugin för PlayIt Live automatisk förstärkningskontroll, utjämning och komprimering. I pro-versionen kan du använda aktiverad datahantering på fjärrservrar och röstspårning (inklusive fjärrkontroll).

Mer avancerade tekniker är tillgängliga för schemaläggning och rapportering.

PlayoutONE

Bästa programvaruverktygen för radioautomation för din Windows-dator (5)

PlayoutONE är ett lättanvänt programvara för radioautomatisering med ett modernt grafiskt gränssnitt. Den kan inte bara användas av professionella DJ-skivor och radioföretag, utan också av entusiaster och de som är intresserade av att starta en egen online-radiostation.

Det finns fyra huvuddäck tillgängliga för att spela låtar från din dator, tillsammans med ett femte däck för att ladda musik från online-strömmar. Varje spelare kan associeras med olika ljudkort.

När du lägger till spår identifierar PlayoutONE automatiskt tystnad i början och slu*tet av en låt för att kunna använda den för intro och outro. Du kan skapa spellistor med sångrotation och ställa in olika instruktioner, som att spela en internetström vid fast tid.

Ladda ner PlayoutONE (gratis provperiod)

Programvaran stöder röstspårning, en integrerad CD-klippare, en equalizer, en standard ljudprocessor och snabbtangenter för ljudeffekter. För att låsa upp ytterligare funktioner är det nödvändigt att köpa den professionella versionen.

I pro-utgåvan behöver du inte ladda spellistor längre eftersom allt är synligt och ett klick bort. Du kan snabbt hitta låtar med Media Finder, spåra röst i en webbläsare, finjustera loggar och spellistor, aktivera automatisk duckning och mer.

slu*tsats om programvarulösningar för radioautomation

Med hänsyn tagen till är programvaruverktyg för radioautomatisering en måstefunktion för professionella DJs och radioföretag, såväl som alla som är intresserade av sändning och starta sin egen radiostation online.

Du kan kolla in alla applikationer från listan för att se vilken som passar dig bättre när det gäller SAM Broadcaster Pro, RadioDJ, RadioBOSS, PlayIt Live och PlayoutONE.

© Copyright Windows Report 2021. Inte kopplat till Microsoft

Bästa programvaruverktygen för radioautomation för din Windows-dator (2024)
Top Articles
Understanding "live and let live" Idiom: Meaning, Origins & Usage - CrossIdiomas.com
19 activities for teaching The Odyssey: a comprehensive list |
Bleak Faith: Forsaken – im Test (PS5)
Edina Omni Portal
Pixel Speedrun Unblocked 76
Skycurve Replacement Mat
1movierulzhd.fun Reviews | scam, legit or safe check | Scamadviser
Overzicht reviews voor 2Cheap.nl
Osrs But Damage
MADRID BALANZA, MªJ., y VIZCAÍNO SÁNCHEZ, J., 2008, "Collares de época bizantina procedentes de la necrópolis oriental de Carthago Spartaria", Verdolay, nº10, p.173-196.
Toonily The Carry
Premier Reward Token Rs3
Interactive Maps: States where guns are sold online most
Finger Lakes Ny Craigslist
111 Cubic Inch To Cc
Gemita Alvarez Desnuda
1v1.LOL - Play Free Online | Spatial
Missed Connections Dayton Ohio
Curry Ford Accident Today
Christina Steele And Nathaniel Hadley Novel
Gayla Glenn Harris County Texas Update
Fsga Golf
8005607994
Dark Entreaty Ffxiv
Fleet Farm Brainerd Mn Hours
How To Find Free Stuff On Craigslist San Diego | Tips, Popular Items, Safety Precautions | RoamBliss
Workshops - Canadian Dam Association (CDA-ACB)
Himekishi Ga Classmate Raw
Mawal Gameroom Download
R/Mp5
Perry Inhofe Mansion
Pipa Mountain Hot Pot渝味晓宇重庆老火锅 Menu
Quality Tire Denver City Texas
Orange Pill 44 291
Kelsey Mcewen Photos
Skip The Games Ventura
Obsidian Guard's Skullsplitter
Reborn Rich Ep 12 Eng Sub
Bimmerpost version for Porsche forum?
Pitchfork's Top 200 of the 2010s: 50-1 (clips)
Weapons Storehouse Nyt Crossword
Dr Adj Redist Cadv Prin Amex Charge
“Los nuevos desafíos socioculturales” Identidad, Educación, Mujeres Científicas, Política y Sustentabilidad
Noaa Marine Weather Forecast By Zone
Sukihana Backshots
Brandon Spikes Career Earnings
Santa Clara County prepares for possible ‘tripledemic,’ with mask mandates for health care settings next month
Fairbanks Auto Repair - University Chevron
Assignation en paiement ou injonction de payer ?
Edict Of Force Poe
Invitation Quinceanera Espanol
Booked On The Bayou Houma 2023
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 5960

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.